Lifting de pestanyes

El lífting de pestanyes allisa, aixeca i estira les pestanyes suaument, de manera que semblaran visiblement més llargues.

lifting pestanyes

Es realitza en 30-45 minuts i es manté, segons la qualitat de les pestanyes naturals, de 5-8 setmanes es pot repetir en qualsevol moment, perquè no és molt agressiu.

 

Permanent de pestanyes i tint

A la permanent de pestanyes, es dobleguen les pestanyes naturals sobre tubets, té una durada perllongada de 5 a 8 setmanes, i després tornen al seu estat original. Amb aquesta tècnica s’aconsegueix una curvatura ascendent més pronunciada, i és triada pels que posseeixen pestanyes rectes, amb remolins, en línia descendent o curtes, ja que la curvatura ascendent aporta una aparença de major volum, també es poden tintar.

permanent de pestanyes

 

 

Extensions de pestanyes

És enganxar una pestanya sintètica sobre una pestanya natural, sense contacte amb l’epidermis.

Amb tota seguretat: els vostres ulls són valuosos, els garantim productes de qualitat i un procediment segur. La posada d’extensions de pestanyes es realitzarà segons el resultat que es desitgi, natural o sofisticat, la professional triarà amb vostè l’amplada, llargada i color de les extensions de pestanyes, respectant la seva pestanya natural (per a l’èxit de l’extensió).

Les extensions de pestanyes es queden enganxades sobre la pestanya natural, sense danyar-la, fins que aquesta última cau, quan arriba al final del seu cicle de vida.

No interfereixen en la seva vida diària: les extensions de pestanyes resisteixen a l’aigua i s’adapten a totes les vostres activitats (piscina, hammam …)!

La marca OSE ha dipositat les fórmules, tant dels seus productes d’extensions de pestanyes per a l’ús professional com dels seus productes per a la cura de les extensions de pestanyes per a la venda al públic en la «Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris de Madrid» per la seva tranquil·litat.

extensions pestanyes-1extensions pestanyes-2