m22-de-lumenis

disposem de l’equip M22 de Lumenis, amb el qual podem oferir:

Tractaments vasculars
El tractament Photofractional de Lumenis treballa sobre la teva pell per estimular la regeneració profunda de col·lagen. Just després de la primera sessió, començaràs a notar una millora en el to i la pigmentació de la pell, però es necessiten aproximadament 3 sessions per aconseguir un resultat òptim.
És un tractament segur i no invasiu per a les varius de les cames, les venes de la cara dels capil·lars trencats i la rosàcia.

Perfectament adaptat per tractar un problema específic, des de les venes varicoses més gruixudes fins als capil·lars mes delicats

Resultats notables sense cap temps d’inactivitat.

Aquesta tecnologia única combina dues solucions: rejoveniment de la pell amb IPL (Llum polsada intensa) i Resur-FX, de manera que tant el to com la textura de la pell es poden tractar de forma simultània. La pell es recupera i queda suau tant si són estries velles de la pubertat o més recents de l’embaràs.

estries abans i després

Estries abans i després del tractament

aranyes vasculars

aranyes vasculars abans i després

 

 

 

 

 

 

 

Fotorejoveniment
Amb la tecnologia Photofractional + IPL lumenisconseguimos resultats òptims en rejoveniment de la cara i les mans, ja que tracta diversos aspectes relacionats amb l’envelliment de la pell, com són les taques de l’edat i del sol, les línies fines, les cicatrius de l’ acne, la textura i to irregular de la pell